Saturday, August 1, 2009

~..Mgg nie agak sibuk...~


Al-hamdulillah, sume exam dah hbs. Aku mmg bersyukur arr sbb aku rase Allah mmg dah permudahkan aku utk jawab sume exam utk mid-sem nie. Just tgg result je la..

Start dr Isnin lg, mlm tue aku ade exam Introduction to Law kat Seminar Hall. Xdela ssh sngt, blh jwb arr. Then, aku agak sibuk pas tue dgn keje2 M.E.L.E.X. Sket2 nak suro aku advertise info, tp detail x bg.. adui...

MySpace

Hari Rabu, aku ade kelas Writing, then lecturer aku kate result bi kitorang amat la teruk. 10 org je pass. 10 ORG SHJ!!.. mmg aku cuak + pelik pun ade. Nak kate ssh, xde la sngt. Tp aku admit, a bit confusing gak la jwpn die..

Then, group Law aku utk LCE [Legal Career Exhibition] still lg terkapai-kapai. Ssh sngt nak contact pihak LHDN nak wat interview. Transport plak either sndr, atau mntk ngan administrator.

..*Good News, next Tuesday pergi interview* br je tau td..

Smlm aku dpt resutl bi aku.. Al-hamdulillah aku pass. W/p aku mmg x puas ht, tp aku bersyukur gak arr. Nak wat cam mane, aku sndr yg jwb mcm tue.. adui..

smbl study, smbl on9.. haha..

Hari Jumaat ade exam Arab. Well, agak mudah la.. Mcm soklan utk Arab Komunikasi jer. Sabtu plak ade exam Basic Themes of al-Quran (td la). Hmm, ok la.. Blh jgk arr aku gebang part essay tue.. hahaha.. Hafal dalil x terkira, tp x reti nak relate..

..Blank aku jawab td..

spek terbaru aku.. yg lama hilang.. sedih2..

Skarang nie pun, tgh ade konsert JELAJAH ERA kat Nilai Square. Mmg dkt arr ngan mahallah aku. Audio mmg dgr smpi kat dorm. Hajat mmg nak pi sbb aku ske ERA FM, bkn sbb konsert tue. Pak Nil ade, Din Beramboi ade, Adi Fashla ade etc.. huhu.. aku mmg tgh b'sdh arr nie. Nak nangis pun ade.

MySpace

..*org mmg rmi giler arr*..
aku nak tgk ERA.. bkn KONSERT..!

!MySpace

huhu.. dah la ade pc fair kat KLCC. weekend nie. Aku x pi pun. Giler arr kalo aku pergi. Jauh arr. Thanx arr kat Nafis sbb dah tlg aku purchase Anti-virus utk lappy aku nie. [Pkr gak mcm mane nak amek kat ko nnt].. ermm..
pikir2..

Jumaat dpn ade induction utk MELEX job scope. Wat kat sini jer. Seb baek. Pttnye esok, wat kat main campus, Gombak tp x jd. Then Sabtu pastu plak, ade AIKOL Fest [Ahmad Ibrahim Kuliyyah of Law] kat Gombak. Syura Council wajib kena pi.. adui.. sibuknye..

hmm.. tue je la kot yg aku nak citer..wkt nie Pop Shuvit tgh nyanyi lg Marabahaya.. huhu.. peduli ape aku, aku nak tgk deejay ERA!!.. bior la.. aku lyn blog+facebook je.. Merawat ht yg sdg berduka lara..

facebook best dowh.. hahaha..


p/s: HAPPY FRIENDSHIP DAY, 1ST AUGUST TO ALL MY FRIENDS
..FRIENDS FOREVER..


2 comments:

Si Pengembara said...

syukran sbb anggap org ni 'friend'
berkawan biar seribu,
saling tegur-menegur ke arah kebaikan..insya allah,tegur ya presiden kalau ada silap..

~Ms. Alia~ said...

to si pengembara:
terharunye aku baca.. haha..
slg tegur-menegur antara friends is better than ckp blkng..
sama2 lah berusaha ke arah kebaikan..
hehe..