Thursday, July 23, 2009

~...Bile Peluang Emas disia-siakan...~


Teka arr peluang ape?.. Peluang tgk
MAN U kat bukit Jalil arr..!!!.. waaaa..~~
Kalo la aku pergi, ishk3 tenang la kot aku jwb exam pas cuti nie.. hahaha..

dah la aku dpt offer tiket RM 30 jer.. murah dowh.. adui~..

*trimas arr kat Sidqi yg offer aku tiket tue.. w/p tikt ko RM300.. pergh~

So, di bwh nie adalah serba sdkt gmbr2 ManU ngan tuan punya pic nie..
bygkan la kalo aku ade skali...waaa~~~...

tiket RM 308.00... pergh~~



...die-hard ManU vs Harimau Malaya...


...Ronaldo dah blah.. sob..sob...
  • 1st game ManU defeated Msia 3-2.. Wkt rematch.. 2-0 trus.. haha..
  • dah la.. malas dah la aku nak menca-pub gmbr ko Sid dlm blog aku nie..hahaha~..
  • sdh semestinya ko akan menca-pub kan gmbr ko nie dlm blog ko sndr..


ALL HAIL
M
ANCHERSTER UNITED!!!



3 comments:

~Ms. Alia~ said...

jeles + penyesalan yg x berkesudahan..
waaa~~..

aLam maya said...

tiket aritu mmg tibe2 terlebih...aku saje je ckp rm30 aritu, nak bagi free sebenarnya tp ko lak ade hal...adeh...

wey jg bersedih...ade la lagi peluang pasni...manu mungkin 10 taun lg nk dtg...tp mane tau real madrid nk dtg ke 2-3 taun lg...ade ronaldo tu...hahaha

~Ms. Alia~ said...

to sidqi:
10 thn lg?.. haha.. entah hdp entah x aku wkt tue..
sengal jer..

kalo real nak dtg pun, aku kenal ronaldo ngan kaka jer..
yg laen, anak sape la tue... haha..
sedih2...