Sunday, July 19, 2009

~...Mid-Sem exam + Mid-Sem Break...~


Mid-sem exam dah start.. berdebar?.. rilek jer... haha
1st paper aku Islamic Legal History - Khamis kul 8 mlm..

[seyes aku kata, sbjk cam jawab exam sejarah, cuma dlm bi jer]

Tapi, yg laennya, kena letak dalil..
haruslah.. kena la ade evidence utk stiap hukum.. hehe.. nama pun law@legal

Yg bestnye, pas abis je exam bdk2 dorm aku pakat tgk citer FULL HOUSE.. 1-8 episod..
pergh~.. kul 4 aku tido beb..
1 episod 1 jam.. haha..

2nd paper hr Sabtu.. English kul 11 a.m..
hmm.. bese jer.. xde essay pun.. bulat2 jer..haha..

pas abis exam, smbg lg FULL HOUSE 9-16 episod.. mmg puas giler2 babeng ar..
yg x bestnye, aku miss wei tgk MAN U.. sbb tiket aku blk rmh mlm tue..

dah la kwn aku offer tiket RM 30 jer..
...sedih wei.. :(

so, pas abis cuti nie, aku ade lagi 3 paper..
  • Introduction to Law
  • Arabic
  • Basic Themes of Al-Quran
kena pulun arr aku pas nie..xde makna cuti arr.. tapi..
cuti nie la aku nak pulun tgk 3 movies.. hahaha..
  • Transformer sian wei.. aku x tgk lg..
  • Ice Age 3
  • Harry Porter and Half Blood Prince
HARRY PORTER!!... HERE I COME!!!

2 comments:

fadhli said...

byk exm pas break..haha
aku ade fim je..wahaha

exam da la byk..tp nk tgk movie lg..pe r..
stdy la weyh...huhuhu

~Ms. Iva~ said...

to fadhli:
bior la.. ske ht aku la nak tgk ke x..
haha..
yg examnye aku..