Friday, April 10, 2009

~...Pergh!!..Seram giler..~

So, hari rabu br2 nie.. aku ngan azza kuar la (w/p cuaca x elok).. tetap nak kuar.. Sebenarnya, nak beli gift utk my Dad. Birthday die Ahad nie.. 12/4.. Dah alang2 pergi mega, apa lagi.. pergil la ke bookstore kat Popular tgkt 1.. semangat giler nak cari sequel MARKED.. tapi hampeh, x jumpe pown.. tetapi.. jumpe bk baru.. huhu.. NIGHT WORLD.. best parak!!..ape lagi, amek arr pergi kaunter terdekat..hehe..


tpt kul 2.20, pas solat zuhur, kitorg pergi la msk cinema, tgk movie JANGAN TEGUR.. (direktor, Pierre Andre). Masuk je cinema no.2, rmi dah yg msk. Ingatkan xde org, sbb bile beli tiket tadi, rase mcm org ke3 beli..hehe.. Movie pown start. Debar siot. 1st time tgk citer hantu kat cinema.

Mule2 citer pown dah start dgn org tgh bc yasin. Seram daah..Kdg2, ttp muke ngan tangan, tgk celah jari jerk..haha!! Bayangkan kalo ade jenazah dlm rmh, kt ruang tamu, and bile kite terjaga tgh mlm, nmpk jenazah tue brg sblh kite..aaaahh!!!!!!...Aku ngan azza mmg kecut perut arr..

part nie mmg sengal giler arr~.. aku mmg x thn nak tgk. Aper lagi jerit arr.. siot tol. Ade scene kena kejar ngan hantu terbang arr, kena rasuk ngan hantu arrr ..adui.. make-up hantu punye la dasyat. Part Natasya (Julia Ziegler) kena rasuk hantu mmg best arr. Siot giler make-up, mmg aku tabik arr kat tuan punye make-up tue. Aku x nak citer sinopsis JANGAN TEGUR kat sini, nnt x leh tido..hikhikhik.. Audio kat cinema punye la gempak. Sape yg lemah jantung dinasihatkan jgn arr tgk..haha..


Sumpah!!.. Pas nie, aku fikir 10 kali kalo nak tgk citer hantu kat cinema.. Mmg aku dah serik, kononnye nak rase thrill tgk citer hantu.. urgh!!..


................................................................................................................................................................


6 comments:

syara said...

uih..ko da teng0k ehh..NAK TENGOK NAK!!..

haha..pdn muke kow..

~Ms. Iva~ said...

haha..
aku hrp ko pkr bnyk2 kali la kalo nk tgk..

seram nak mampos...

mmg padan pun muke aku..
gatal sngt nak tgk..

hahaha..

Farah M.N said...

aku paling nyampah skali cte seram gini lahh,,
sebab antu dy x comey lansung..
len r mcm pontianak maya karin tuh,,,
alang2 lawa lah jugak..hehe

~Ms. Iva~ said...

Farah dah tgk ke??.. hantu JULIA comey ape..

hehe. cume gigi die kuning giler..
hakhakhak...

NaFiS said...

poodah...
hantu melayu pon takut!!

~Ms. Iva~ said...

seram la..
sbb tue takut..

melayu ke, mat salleh ke, indon ke..
kalo dah name hantu..

takut ler..haha..