Monday, April 13, 2009

~...Selekoh2 NGERI di KISAS...~

Sape yg bersetuju dgn tajuk post nie bhw terdapat banyak selekoh2 ngeri di KISAS, silalah hntr komen bhw anda bersetuju dengan saya..haha..!!

Sebut pasal selekoh nie, kalo berlaku la perlanggaran, bkn shj boleh menyebabkan satu "kemaluan" yang amat dasyat, malah muke akan terasa amat panas dan darah terus menyirap ke muka dengan amat deras..[ibarat sprt air terjun..eh?? tapi tue ke bawah, ikut graviti bumi..hak3]

Selekoh yg bakal saya tulis nie bknlah selekoh jalan raya, iaitu selekoh laluan kerete para pendidik KISAS...[cewah..bahasa] tetapi, selekoh laluan muslimin dan muslimat..hahaha.. Sprt yg student kat KISAS nie sedia mklm , kalo sampai je kat selekoh nie, perlahankan kaki anda [seolah-olah ade sign board "bERhENti"] Kalo anda teruskan perjalanan, alamatnye berlakulah INERTIA kat situ.. wahaha..

Antara selekoh yg dpt saya senaraikan adalah :

1) Selekoh laluan dr bilik dobi ke kantin [laluan blkg]
2) Selekoh laluan dr bilik dobi utk belok ke kanan
3) Selekoh laluan dr koperasi ke bilik guru
4) Selekoh laluan dari bilik guru tangga bwh utk belok msk ke bilik SPBT
5) Selekoh laluan dr pejabat skolah ke bilik guru br menuju ke DK
6) *penambahan dr Husna : Selekoh laluan dr Dewan Kuliah ke Dewan Terbuka



p/s: stakat nie, tu je la yg terlintas dlm kpale otak diriku ini. kpd sesape yg nak tmbh selekoh tue, dipersilakanlah utk berbuat demikian.. oh. xde gambar utk selekoh2 nie.. HARAP MAAF & HARAP dapat recognize selekoh2 yg disenaraikan..

< gambar sekadar hiasan..



................hahaha!!!.................


14 comments:

husna said...

btol3..
ak stuju gak..
kat situ cam ad hidden trafik jerk,,
tengok btol2..
ak msh engt agy klu wktu nk g ass..
pergh..
kene denga tapak kaki mslmn dolu..
klu clear...jalan..
klu x.. tayang mke je rr..
tggu dyorg jln dolu..
yg penting sape cepat dy jlan..
selekoh tepi DEKU>.
aka..dewan kuliah

~Ms. Iva~ said...

ya betul!!!..
tue mmg selekoh yg amat tajam.. haha..

tq husna..

ainazirah said...

hehehe
teringat lak dlu2~
mmg menyirap darah ke muke - muke pun dh kaler sirap.. ahahaa

~Ms. Iva~ said...

mmg satu pengalaman yg x leh dilupakan..haha..

nadya said...

kat perkisas pon ade kot..selekoh nk masuk perkisas..haha..bg idea jer..

~Ms. Iva~ said...

selekoh nak masuk perkisas??..

owh.. tau2..
dekat tangga tue kan??..haha..

dilasolace said...

Ngee!!
Aku kena dekat makmak fizik form 4!
Bapaklah tinggal sejengkal lagi!
Kami sama2 x perasan..

Sengal... Padahal x selekoh mana pun...

~Ms. Iva~ said...

to dilasolace:

aik.. mesti di sebalik pintu nie..hikhikhik

sajeedhani. said...

bukan selekoh pon ade.
jalan teros yg kat kls ko tuh.
kan ade tandas.
bile2 mase je dak muslimeen leh kua.
haha.

~Ms. Iva~ said...

to sajjedhani:

owh.. haha..
yg tue mmg x blh break dah...

f a i z f a r h a n said...

brhntilah di laluan ini..
hahahaah

~Ms. Iva~ said...

to FF : mmg la nak berhenti.. tapi kalo dah x sempat nak break..

haha..
tau2 je la...

kebaBooOOmm..!!!

awe said...

haha...selekoh laluan ms asembly pagi2 kt dwn terbuka
xleh bla
kt watercooler blkg bilik guru baru
direct trafik lite je pagi2
huahua

~Ms. Iva~ said...

to awe :

ya betol.. 100 markah utk awe..

mmg sesak arr kat situ..
ptt kena letak traffic light kat situ..

br fair and square..

haha..