Tuesday, May 19, 2009

~...DAH nak Sampai Penghujung dah pown...~


Countdown cuti tggl brape kerat je lg. Kepada sume UIA'ans batch 09/10.. cewah..

MyEm0.Com

Sudahkan anda sume bersedia?
Sudahkah anda mengePACK brg2 anda?
Sudahkah anda mengCOMPLETE kan borang2 anda?
Sudahkah anda mmbuat revision utk arabic/english placement test nnt?

yg plg x blh bla:
Sudahkan anda mendptkan sebuah laptop utk on9 a.k.a ym nnt?..

hahahaha..

well, utk bdk foundation nnt x kira la kat Nilai/PJ, toksah risau la sbb nye ade wireless service kat sane. Tp kalo ade duet lebh, ape lg, try la beli modem celcom broadband satu..

bak kate afiq: kat sane dah la ade 3G, mmg laju arr smpi blh tgk movie lagi.. haha..[mentang2 ade broadband, jeles giler aku]..

hahaha..
tiru ayat mat yan jap : SAPE NAK SPONSOR AKU BROADBAND SATU??..!!

MyEm0.Com

*mahal dowh broadband nie.. mane nak cekau duit nie??..
PTPTN??..
~giler arr weyh..

kepada sume bebudak matrik, selamat belajar. Aku tau yg korang dah hbs orientasi kan, so isnin lepas korang dah pown start blaja..hehe..

kepada JPA'ians, ade yg dah bla ke INTECH, atau ipta/ipts [atas sponsor JPA la].. all da best, dah dpt peluang tue, gunakan lah sebaik-baiknye..

kepada MARA'ians plak, slamat menunggu surat anda semua.. yg dpt overC tahniah, yg dpt local pown tahniah gak.. Janji korang belajar je..

kepada UTP'ians, tahniah jgk la.. All da best gak la. Sape yg nak amek otomotif, aku nak sgt tgk korang design satu kete yg sngt2 la SOPHISTICATED gitu.. haha...

sape lagi??..
oh.. bebudak UM.. hari isnin dpn kan korang bla. Sape yg dpt sains hayat tue, bersyukur la sbb aku nak sngt, tp x dpt.. huhu.. UM tue uni the best, so all da best la weyh..

sape lagi??..
owh bebudak USIM..!!.. korang dftr 23 kan??.. wish yg same la gak. ALL DA BEST.. well, memandangkan USIM kat nilai, blh arr kita date skali ek.. haha..

then, kpd UiTM'ians, all da best. Though bknnye international uni, korang ade peluang nak compete antara bebudak MALAYS.. tunjukkan yg terbaik. Dah xde mase nak maen!!!..

MyEm0.Com

*terserius la plak*.. haha..



well, nie adalah last post aku sblm aku dftr UIA 24 nie. Dah x sabo nak belaja blk, bknnye ape, aku nie dah la nak msk "NEW ARTS WORLD".. no more SCIENCE yg mmg sebati dlm diri aku..

Mcm mane la agaknye LAW WORLD tue ek?.. nak kena debate ke?.. dah le kena fully speaking English.. ade gak yg terbelit lidah nnt.. haha..


MyEm0.Com

SELAMAT MAJU JAYA KEPADA SUME RAKAN-RAKAN SPM 08.. NO PAIN NO GAIN..

MyEm0.Com

p/s: ayah aku x nak beli celcom broadband tue sbb tkt aku sewel sbb nmpk aku gelak sorang2 bile tgh YM.. kahkahkah..


17 comments:

ainazirah said...

bace2 ko nyer p/s uh.. aku lak dh tersewel & gelak sorang2 dpn komp. haha~

fadhli said...

weh..
apsl capub name aku..edit2..haha
act aku xpasti sane ade ke x line 3g..
aritu pegi aku ingt plak nk cek ade ke x line 3g tuh..
movie??
korea..ahaha

AxL VoGa said...

Gud luck tw!!
Knp MARAians buat warne gelap..buat la warne cerah baru vogue ktorang ni!!
HAHA!!!

~Ms. Iva~ said...

to ainazirah:
hahaha..
*gelak berguling2*.. klaka dowh.. cam sengal jer..

to afiq:
haha.. ske ati aku la nak capub name sesape pown..
hahaha
ko nie pown satu, bg info salah..
dah aku pi canang kat org laen psl 3G nie..

hahaha..

to axl:
ala.. ko kan khalidians, x vogue ke warne biru tue..
hahaha..

amiR muJahiD said...

huhu...
gudluck la classmate...
slmt berhijrah ke UIA...
waa...
aku xde kwn...
sdey2...
skrg tgh tension tggu surat tak sampai2...
papepn,all the best to you...
semoga ko jd LAWYER yg berjaya...
cpt doakan aku plak!!!
huhu...

atai said...

err..asal ko tulis uitm pny kaler gle emo?

cam pndang hine je..muahhhahaha

awe said...

aku un takut gk
sbb aku un sewel cam ko
haha

syara said...

ohoww..gudluck alia..take care..

aLam maya said...

selamat dtg ke dunia universiti yg sgt busy & tension...
wahh, laptop baru siot...

nti aku dtg melawat kau kt uia...bg cenderamata dri kanada...haha...

~Ms. Iva~ said...

to amirmujahid:
ilek2 jer amir.. ko kan peramah, nnt pandai la ko wat kawan...
haha..
surat ko slh alamat kowt.. smpi kat aku nnt aku x tau..

hahaha..

to awe:
jangan awe.. nnt Z.M.P lari..
haha

to syara:
same to you too..

to alam maya:
buzy and tension?.. tue la yg best..
haha..
ala.. laptop koman jer.. hehe..

yeah~.. janji mesti ditepati..
aku tgg hadiah kanada aku kat nilai..
yezza..

~Ms. Iva~ said...

to atai:
mane ade emo..
mane ade nak hina.. adus..

nak kena tukar warna gak ke nie??..
haha..

Bittersweet Ganache, flavoured with Red Chilli said...

haha saye ni xpasal2 last2 amik law! terkejut gak haha. ok2 nnti kte jmpe! kt sane wifi xpyh broadband kn?

cop2 taaruf 1miggu kte kne duk kt PJ dlu ke?

Bittersweet Ganache, flavoured with Red Chilli said...

pastu naek bus n angkat2 balik beg kite? cesss nyusah btul :|

time taaruf ke placement test for arab n english tu? arab tu kite bleh pilih level ke? susah x :'(

~cik zue~ said...

ollaa... cik alia~

aura2 lawyer kamoo sudeyy keluar..

tak leyy blaa.. pesanan khidmat bakti masyarakat yg siyess abes!! hehe

ko pun.. ALL DA BEST GAK!!

ko nye laptop.. cmtu ke??
sejibik cam guenya~
ngeh3

maw broadband power mobile gak!!

law world?? tak sabar nk membayangkan ko..
masuk court!! ngee~

husna said...

oh,, aliaku..
lama xdenga cte ko..
kui3..
gudluck la ea beb..
kat sane wat tol2..
ko mmg trere bab debat mendebat ni..
ak taw sgt..
hehe..
ku doakan ko sukses slalu..
nnt, tulung2 la hajar kat sane..
xde kwn la plok..
kui3..
slamat blajar dak uia~

Anonymous said...

wahaha... ma duk bgtau kat kg yang awk gelak sorg2...
n abah takut kepala otak awk x btl....
hahaha...

apeerrrr daaaaa...

~Ms. Iva~ said...

thanx to all commenters..
aku xde mase sket nak on9.. sibuk..

lg pown, tenet kat sini agak sewel.. haha..