Monday, October 25, 2010

..Tag contest..



..Salam to all..

got a special tag from faez naem.
xde la unik mana pun tp nie 1st time tag suro join contest. adehh..

..bdk faez nie xde org laen ke dia nk tag.. mentang2 aku tgh cuti..haha..

contest ape?.. nie dia..


Pertandingan Header Tercantik kali ke-2

errkkk.. -.-"


mcm faez gak.. nie 1st time kot masuk contest thru blogging. contest wat header plak tue. mana la aku reti. sah2 la yg tere/power editing guna photoshop blh menang.

aku ckp blh menang kan.. --> of coz la msk contest sbb nk menang. haha..
tp korang blh tgk header aku yg entah pape tue.. hahaha.. tmpl ngan muka jer lebih.. pfffftt.. =P

pape pun.. just try jer la kan.. kalo korang follower tegar joegrimejoe, korang blh tgk dia nie slalu wat contest mostly related ngan Digi. kalo rajin join la dia.. =D

well.. tokey yg wat contest nie kat sini..

and.. syarat-syarat2 nye:..

1. Buat post mengenai pertandingan yang aku buat ni.
2. Pastikan gambar2 dalam post pertandingan ini ada dalam post yang akan korang buat.
3. Letakkan link pada post korang untuk terus ke post pertandingan ini.
4. Tag 3 orang kawan korang supaya diorang tahu akan pertandingan ni...
5. Hantar email kepada : alienelliz@yahoo.com
Pastikan korang hantar nama, no. tel, dan laman web blog korang.

Hadiah Top Up akan di masukkan pada no. tel yang korang bagi.
Hanya untuk no. Maxis, Celcome dan Digi.

6. Kalau korang dah buat syarat1-5, korang tinggalkan komen kat ruangan komen post ni. <-- yg nie maybe komen kat blog dia kot.. tak taw la plak..


Tarikh tutup penyertaan : 06/11/2010


aku nk tag sape ek??.. err..

1) err.. akuseniman.blogspot.com --> x ingt nm blogger dia..

2) najihah hassan --> facebook tegar. dr ko slalu maen fesbuk tue, try la wat header.. haha..

3) sespa yg rasa xde keje. meh la join.. XD


tgk. hadiah dia ape.. TOP UP wooo.. haha.. so, mari2x.. join ini contest kay..


aku nk wat ape ek?? ermm.. pikir.. pikir.. 






p.s: xsbr la sabtu nie.. woot2x.. 

2 comments:

TUKANG KATA said...

HAHAHA..


Aku header pun takde..nak join mcmmana..nak buat tak reti..

anyway,,thanks for da tag..

Alia Ramley said...

jihah:
xkira.. ko kena wat gak.. hahaha..