Friday, November 5, 2010

Tag dr Tukang kayu.. eh. tukang kata. =P



..Salam and greetings fellas.. 

entri kali nie nk jwb tag dr tukang kata aka najihah hassan.


..25 fakta tentang diri kamu..
erm.. 25 cm bnyk jer.. aku pendekkan ke 8 jer la ek.. =)


1) erm.. fakta ek.. (garu kpla) - ok aku mengaku yg aku plg takut ngan hantu. hantu pocong ke pontianak ke hantu raya ke ape ke.. mmg aku takut. hantu indon yg entah pape tue pun mmg aku takut. aku takut sbb muka dia huduh. wuwu~ nk dijadikan citer, si matyan nie dia prank kan aku link kuar gmbr hantu pompuan (of coz la pompuan) tgh menjerit. dan aku otomatik cabut wayar laptop, amek hp mencarut kat dia. hahaha.. amek kau!


2) serangga dan haiwan reptilia- seyes.. aku takut dan aku geli. (aku dah meremang geli nie) dn kalo ade list bende2 yg anda ingin bunuh, aku akan letak 2 bnd nie dulu. ewwww.. dn, aku x leh tgk kalo dua makhluk hidup nie mati penyek. yuxk!!.. mmg rasa nak gugur jer jantung.. wuwu~~

3) i write better than i speak. sbb aku kalo ckp mcm keling. so, speaking in english ke arabic ke mmg hancur la. (sbb tue aku rasa APT aku ngn MUET mcm hampeh jer bab speaking)..

4) aku rasa sume org taw nie. i'm crazy at PINK and TEDDY BEAR.. hehe.. but.. aku x ske TEDDY BEAR WARNA PINK. ewwww.. burok. x natural.. muahahahaha...


 ...............lovely.................


5) kalo bab2 marah.. aku mmg xreti nk luah.. (cakap) kalo tulis tue blh la. kalo aku ckp.. bocor la biji mata tue.. haha.. air mata ku mmg murah..

6) next: oh. saya setia pada yg satu. phewiiit.... ^0^..

7) 2nd last: aku anak sulong dr 5 org adek beradik.. tetapi buah hati anak bongsu. waarghh..

8) last... driving can reduce my tension. hoho~ tp drive viva jer la. kete laen x maw. especially kenari.xbest. so, aku blh drive sejauh mana yg aku ske slagi tensyen tue x hlg.


nak kena tag org laen la plak. hehe..




3) Yan


5) Husna Tawfik

6) Dila Zul






p.s: mana signature aku? terdelete arr nie. haish..

6 comments:

nailah said...

sape yg nama first yg ko tag tu?
haha

oh fakta yg ke enam tu dah bgtau.


p/s: aliaaa. thanks tag.sobsob
suda siapp. hehe

~M-i-M~ said...

cop...
nama aku not in da list..
-_-

TUKANG KATA said...

haha..tukang kayu kau panggil akuu..hahaha

weyh,,aku tgk kau time wat presentation gempak je :)

Alia Ramley said...

nailah:
haha.. ok nailah..


zul:
eh.. ade jer.. asal plak xde?


jihah:
lakonan jihah.. hahaha..

~M-i-M~ said...

ok2 alia...
tp aku buat lmbat sket k...
pnat r smnjak dua ni..huuh

Alia Ramley said...

zol:
orait. take ur time. =)