Tuesday, November 2, 2010

tahniah..

Salam to all..

finally. aku dh dpt ape yg aku nak. hehe..

but still x puas lg. kena work out lebih.

......
 ..dengan ini saya mengumumkan..

..*bunyi drum*..




berat saya kini 42.0 kg.. ^0^..

sekian.


..*jom kurus*..






p.s: berdiet dengan susu. waaah... XD

7 comments:

nadrah zainuddin said...

kau ni gila ke apa? aku punya nak gemok, kau nak kurus lg? jd tiang berjalan baru tau! hahaha anyway tahniah lahhh. hahahaha.

syirah.ezanee said...

gila la 42kg??kau tak makan ke??

faeznaem said...

pffftt.. aku naek berat badan..

Afif Fahim said...

xD
laa, igtkan nak kawen td...hahaha..
tahniah la, dpt kurus, tp jgn smpai kurus sgt, xlawa...;)

Alia Ramley said...

nad:
hahahaha.. asal niat aku mmg nak gemok opun. tp x jd.. hehe.. ok tq..


syirah:
eh.. makan per.. hahaha..


faez:
yer.. tue aku taw.. hahaha...


afif:
ape la kawen.. hahaha...bukan nak kurus, tp nk berat bdn turun.. hehe..

TUKANG KATA said...

apa rahsia weyh?
gile la..congratzz!

:D

eh,kau dah buat tag 25 facts bout u?
kalau tak buat lagi,dijemput buat ya,aku tag..hehe

Alia Ramley said...

jihah:
hahaha... jgn makan la. tue jer rahsia dia. xpun mkn sket2 jer..

blm2.. ok. thanx for the tag. =)